Івано-Франківськ закупить ще 30 тролейбусів. Оголошено тендер

Місто  Івано-Франківськ оголосило тендер на закупівлю 30-ти 12-метрових низькопідлогових тролейбусів для КП “Електроавтотранс” ІФ.  Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.  Даний транспорт купують...

Місто  Івано-Франківськ оголосило тендер на закупівлю 30-ти 12-метрових низькопідлогових тролейбусів для КП “Електроавтотранс” ІФ.

 Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

 Даний транспорт купують в межах договору з ЄБРР “Оновлення тролейбусного парку”, який підписали ще минулого року. Електронні закупівлі оголошено за двома пакетами: 24 одиниці транспорту і 6 одиниць – відповідно до джерела фінансування (кредитні та грантові кошти). Розкриття тендеру відбудеться 6 квітня. Переможець має доправити тролейбуси в Івано-Франківськ не пізніше, ніж через 9 місяців після сплати авансу.

«Місто стало ще на крок ближче до реалізації амбітного задуму: сучасного та комфортного комунального транспорту, який зможе скласти повноцінну конкуренцію приватним перевізникам. Тролейбуси – це зручний, вигідний, соціально виправданий та екологічно чистий транспорт, якому відведене чи не головне місце у майбутньому нашого міста. Ми над цим працюємо»,- зазначив мер міста в соціальній мережі «Фейсбук».

Читайте також: Крок до великої мети. У Франківську запрацює зворотна тролейбусна лінія через вокзал

Категорії
Новини
Новини
Loading...