“Прикарпаття” поступилося винниківському “Руху”

Сьогодні, 7 лютого, відбувся третій контрольний матч у рамках других тренувальних зборів. Поєдинок відбувся у Винниках на стадіоні ім.Маркевича. Господарі виявилися сильнішими – матч...

Сьогодні, 7 лютого, відбувся третій контрольний матч у рамках других тренувальних зборів.

Поєдинок відбувся у Винниках на стадіоні ім.Маркевича. Господарі виявилися сильнішими – матч закінчився з рахунком 2:1

У складі жовто-чорних результативними ударами відзначилися Юрій Копина і Михайло Козак. Натомість гості відповіли голом від Ігоря Худоб’яка, повідомляють на офіційному сайті.

МФК “Прикарпаття” наразі веде активну та успішну боротьбу за вихід до Першої ліги. Підопічні Володимира Ковалюка після 19-турів забронювали другу сходинку у турнірній таблиці та випереджають найближчих конкурентів на 10 очок.

Минулого сезону команди між собою провели два офіційних поєдинки в рамках чемпіонату України серед команд Другої ліги. В обох випадках в західноукраїнському дербі сильнішими виявилися винниківчани. Спершу “Рух” завдяки влучному удару Андрія Баглая святкував успіх в Івано-Франківську, а вже навесні гол Бориса Баранця допоміг здобути три бали і в домашній зустрічі.

Читайте також: Перелік пунктів прийому ламп денного світла, батарейок, моніторів та інших шкідливих відходів в м. Івано-Франківську

Категорії
Новини
Новини
Loading...