У Долині поліція розшукує злодія, який обікрав іноземця

У Долині невідомий чоловік вкрав у громадянина Латвії грошові кошти у сумі 16 500 грн, реєстраційні документи на автомобіль та причіп. Отримавши повідомлення про...

У Долині невідомий чоловік вкрав у громадянина Латвії грошові кошти у сумі 16 500 грн, реєстраційні документи на автомобіль та причіп.

Отримавши повідомлення про крадіжку, правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведення першочергових заходів встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний житель Долини, повідомляє СК ГУНП  в Івано-Франківській області.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий працює водієм на одній із фірм Латвії та здійснює вантажні перевезення на Україну. Того вечора заявник привіз товар на приватне підприємство, яке знаходиться в одному із сіл Долинського району. За якийсь час до нього у автомобіль підсів невідомий, який представився працівником охорони цього підприємства та запропонував заявнику поїхати до відпочинкового закладу розважитися. Прибалтієць погодився. Повернувшись назад, чоловіки продовжили забаву в автомобілі потерпілого з розпиванням спиртних напоїв. Коли захмелілий іноземець відійшов, зловмисник викрав з автівки грошові кошти та реєстраційні документи та з місця події втік.

Наразі правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місця знаходження підозрюваного у крадіжці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...