Івано-Франківськ став фіналістом конкурсу “Молодіжна столиця України”

Із 50 заявлених міст у фінал конкурсу вийшло тільки 10, серед яких Івано-Франківськ. Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Харків –...

Із 50 заявлених міст у фінал конкурсу вийшло тільки 10, серед яких Івано-Франківськ.

Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Харків – увійшли до фіналу і будуть змагатися за перемогу 16 лютого у Києві. Ці міста обрали з 50 заявлених на конкурс.

Метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України.

На засідання представники міської влади та молоді (до 3-х осіб)  виступатимуть  з презентацією про те,  чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2018 року.

Усі охочі зможуть переглянути засідання Наглядової ради в онлайн режимі на офіційному сайті конкурсу youthcapital.org.ua.

Конкурс проходить за ініціативи Мінмолодьспорту, Українського інституту міжнародної політики та Національної молодіжної ради України.

На переможця конкурсу чекає промоція міста на європейському рівні, підвищення іміджу та рівня довіри до міської влади, налагодження співпраці з містами-молодіжними столицями в Європі.

Читайте також: Рекомендації відчайдухам, які хочуть підкоряти вершини Карпат взимку

Категорії
Новини
Новини
Loading...