Начальника Служби автомобільних доріг розповів про стан автошляхів області

У зв’язкку з погіршенням погодніх умов, сьогодні відбулася робоча нарада голови облдержадміністрації Олега Гончарука з керівництвом дорожніх служб та профільних структурних підрозділів ОДА. Заступник голови облдержадміністрації Марія...
У зв’язкку з погіршенням погодніх умов, сьогодні відбулася робоча нарада голови облдержадміністрації Олега Гончарука з керівництвом дорожніх служб та профільних структурних підрозділів ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації Марія Савка запевнила, що наразі ситуація на автошляхах області є контрольованою, повідомляє Фіртка.

«Завдяки скоординованій роботі всіх відповідальних структур, нам вдалося уникнути серйозних проблем з проїздом по магістральних дорогах. – коментує Марія Савка. – Були певні труднощі на підйомах автомобільної дороги Стрий-Чернівці біля населених пунктів Майдан, Боднарів, Раків, а також на дорозі Івано-Франківськ-Тернопіль біля сіл Клубівці та Остриня. Але, хочу наголосити, що всі ці проблеми невідкладно вирішувалися».

Василь Буджак, начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, повідомив, що протягом цього періоду проїзд автомобільними дорогами забезпечували 91 одиниця техніки, 160 працівників підрядних організацій, було використано 285 тонн технічної солі та 476 тонн піщано-соляної суміші.

Снігопади надалі продовжуться, тому дещо проблемною залишається ділянка автомобільної дороги Р-20 Снятин-Тязів на межі Снятинського та Городенківського районів. Дорожники області продовжують працювати в посиленому режимі.

Читайте також: За минулу добу в автопригодах травмувалися троє людей (ФОТО)

Категорії
Новини
Новини
Loading...