На Прикарпатті неповнолітній вчинив злочин, перебуваючи під домашнім арештом

Юний злодій, який рік обкрадав жителів Косівського району в період цілодобового домашнього арешту повторно вчинив правопорушення – злочин проти власності, під час скоєння якого...

Юний злодій, який рік обкрадав жителів Косівського району в період цілодобового домашнього арешту повторно вчинив правопорушення – злочин проти власності, під час скоєння якого був затриманий потерпілим та доставлений у місцевий відділ поліції.

За клопотанням Косівського відділу Коломийської місцевої прокуратури слідчим суддею Косівського районного суду Івано-Франківської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів щодо неповнолітнього, який скоїв низку крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами на території Косівського району, повідомляє Прокуратура Івано-Франківської області.

Так, 28.04.2017 місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка») Кримінального кодексу України.

Надалі, 13.10.2017, відносно даного неповнолітнього до Косівського районного суду Івано-Франківської області скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення ним кримінального правопорушення («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

Окрім цього, 22.01.2018 Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення цим же зловмисником ще низки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України.

У зазначеному кримінальному провадженні обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту цілодобово.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Читайте також: 19-річна прикарпатка вкрала з квартири п’яного іноземця 500$

Категорії
Новини
Новини
Loading...