В Івано-Франківську стартують курси самооборони від патрульної поліції

Сьогодні, 12 лютого, у Франківську розпочинаються практичні занять з ефективної самомоборони для жінок та дівчат від Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області. Патрульні не...

Сьогодні, 12 лютого, у Франківську розпочинаються практичні занять з ефективної самомоборони для жінок та дівчат від Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Патрульні не робили обмеження у віці та фізичній підготовці. Зареєструватися для участі можна було за посиланням  до 10 лютого 2018 року. Загалом організатори отримали понад 300 заявок. На даний момент групи сформовані так, щоб бажаючі могли відвідували заняття у понеділок, середу на п’ятницю, пише МІСТО.

“На жаль, ми не змогли запросити на курси всіх охочих. Та обіцяємо не забувати тих, кого не запросили. У подальшому і вже у найближчому майбутньому ми будемо намагатися залучити всіх, хто подав заявку”, — розповідає речник Микола Гурак.

За словами патрульних, завдяки таким курсам жінки й дівчата можуть навчитися мінімізувати загрози здоров’ю та життю у повсякденному житті та ефективній стратегії поведінки у кризових ситуаціях. Навчання проходитимуть під наглядом психолога та сертифікованого інструктора.

Читайте також:Патрульна поліція Івано-Франківська шукає понад півсотні нових працівників. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...