Генпрокуратура сьогодні оголосила розшук одного з керівників АТ «Дельта Банк»

Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою одного із керівників АТ «Дельта Банк» у розтраті грошових коштів банку...

Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою одного із керівників АТ «Дельта Банк» у розтраті грошових коштів банку на суму понад 1 млрд 118 млн грн, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

У зв’язку з тим, що підозрюваний переховується від органів досудового розслідування, його оголошено у розшук.

З метою забезпечення відшкодування завданих злочином збитків, під час досудового розслідування за клопотанням прокурора накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, яке згідно отриманих відомостей в сукупності підстав є майном, що набуте злочинним шляхом, або отримане за рахунок доходів від вчинення злочину.

На даний час, Печерським районним судом м. Києва розглядаються заяви представників осіб, на яких зареєстровано протиправно набуте майно, про скасування арешту.

В ході розгляду цих заяв, прокурорами у кримінальному провадженні заявлено відвід слідчому судді з підстав прийняття ним раніше рішення про скасування дозволу на затримання підозрюваного у цьому кримінальному провадженні з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За результатами розгляду судом відмовлено у задоволенні заяв про відвід слідчого судді.

Розгляд заяв про скасування арешту майна буде відбуватися 13.02.2018 о 13.45 в приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, провулок Хрестовий, 4.

Нагадаємо, на підставі постанови Правління Національного банку України від 02.10.2015 № 664 «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд), 02.10.2015, прийнято рішення № 181 «Про початок процедури ліквідації АТ «Дельта Банк» та делегування повноважень ліквідатора банку», відповідно до якого розпочато процедуру ліквідації АТ «Дельта Банк» та призначено Уповноважену особу Фонду на ліквідацію АТ «Дельта Банк» (опубліковано у газеті «Голос України» (№187(6191) від 08.10.2015).

Читайте також: Правоохоронці вирахували чоловіка, якого підозрюють у 6 крадіжках

Категорії
Новини
Новини
Loading...