На Урбаністичному форумі представили програму SymbioCity, створену на основі розвитку рекреаційних зон поблизу водойм м.Івано-Франківська

На Всесвітньому Урбаністичному Форумі у Куала-Лумпур троє працівників  виконавчого комітету  івано-Франківської міської ради представили програму SymbioCity, в основі якої покладено розвиток рекреаційних зон поблизу...

На Всесвітньому Урбаністичному Форумі у Куала-Лумпур троє працівників  виконавчого комітету  івано-Франківської міської ради представили програму SymbioCity, в основі якої покладено розвиток рекреаційних зон поблизу водойм м.Івано-Франківська.

Напрацювання Ігоря Попадюка, Назарія Рогіва та Уляни Сидор для Програми SymbioCity стало візитівкою України  та міста Івано-Франківська зокрема. Про це повідомляє офіційний сайт м. Івано-Франківська.

Члени міськради проходять навчання в Інституті розвитку локальної демократії ICLD  у Швеції. Підвищення кваліфікації працівників міської ради за світовими стандартами надає можливості налагоджувати роботу на новому якісному рівні.

Читайте також:  Розбір польотів: мер невдоволений прибиранням снігу у місті

Категорії
Новини
Новини
Loading...