Прикарпаття готується до вшанування Героїв Небесної сотні

На Вічевому майдані планують встановити символічні барикади. 20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України.​Від тоді цю дату оголошено днем...

На Вічевому майдані планують встановити символічні барикади.

20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України.​Від тоді цю дату оголошено днем жалоби за Небесною сотнею.

“Пам’ять треба берегти й це важливо. Адже пам’ять – це та річ, яка може з роками стиратися. Ми пам’ятаємо”, – запевняє Руслан Марцінків.

В Івано-Франківську запловано багато заходів, а також у центрі, на Вічевому майдані влаштують інсталяцію, у вигляді барикад. А також у школах міста буде проведено тематичні уроки, де дітям розказуватимуть про наших сучасних героїв.

“Подвиг Небесної Сотні – це те, що Україна не забуде ніколи. Тоді в серці країни гинули молоді люди, які боролися за краще, вільне майбутнє для себе та своєї країни. Важливо, що цього року у нас буде не просто віче – на Вічевому майдані буде споруджено символічну барикаду, з якої читатимуть поезію Майдану”, – йдеться у дописі на сторінці міського голови.

Читайте також: Почесні громадяни міста будуть отримувати щомісячні виплати з бюджету Івано-Франківська

Категорії
Новини
Новини
Loading...