Сьогодні у Франківську перевірили рівень службової підготовки поліцейських

Сьогодні, 13 лютого, в системі службової підготовки з правоохоронцями Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області на базі тренінгового центру було проведено навчальні стрільби з вогнепальної зброї...

Сьогодні, 13 лютого, в системі службової підготовки з правоохоронцями Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області на базі тренінгового центру було проведено навчальні стрільби з вогнепальної зброї та перевірено рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки, тактики самозахисту та дій тощо.

Протягом навчального року працівники поліції проводять заняття в системі службової підготовки. На заняттях з тактики самозахисту правоохоронця удосконалили  навички прийомів  спеціальної боротьби, а також тактики дій в типових та екстрених ситуаціях, повідомляє Бартка. А також, щоби завжди бути у належній фізичній формі поліцейські  ГУНП  в області вдосконалювали свої практичні навички поводження з вогнепальною зброєю.

Перед початком навчальних стрільб із працівниками було проведено інструктаж та опитано особовий склад на знання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та правила поведінки на вогневому рубежі. Навчальні стрільби відбулися у відомчому тирі.

За результатами  стрільб  правоохоронці вкотре  довели свою професійність та майстерність.

Читайте також: Поліцейські охорони затримали дебошира на АЗС

Категорії
Новини
Новини
Loading...