В Івано-Франківську КП “Електроавтотранс” запрошує на роботу водіїв тролейбусів

Усім охочим обіцяють безкоштовне навчання, високу зарплату, а за півроку планують забезпечити житлом. Про це сьогодні заявив директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк на комісії з питань...

Усім охочим обіцяють безкоштовне навчання, високу зарплату, а за півроку планують забезпечити житлом.

Про це сьогодні заявив директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк на комісії з питань житлово-комунального господарства Івано-Франківської міської ради, повідомляє Курс.

“Ми готуємо водіїв тролейбусів в акредитованому навчальному закладі. За три місяці зібрали аж сім охочих. Навчання безкоштовне, крім того, центр зайнятості їм ще платить стипендію”, – каже Голутяк.

За його словами, люди не зголошуються на цю роботу через те, що їдуть за кордон.Навіть ті, хто має зарплату 12 тис. грн.

Потенційних водіїв тролейбусів можна знайти і в прилеглих селах. Однак, за слова Голутяка, з околиць важко добиратися на роботу на 5.00. Але підприємство вже придумало вирішення цієї проблеми.

“У готелі “Бандерштадт” роблять ремонт, за півроку там має відкритися кілька наших кімнат”, – повідомив Віталій Голутяк.

Нагадаємо, на КП “Електроавтотранс” чи не найбільшою проблемою є нестача водіїв. Хоча й запрошують людей на роботу із заробітною платою від 7 до 12 тис. грн.

До слова, на наступній сесії планують затвердити програму розвитку комунального транспорту на 2018-2022, за якою протягом п’яти років в Івано-Франківську планують закупити 40 нових низькопідлогових тролейбусів та 35 таких, що були у використанні.

Перші 30 тролейбусів КП “Електроавтотранс” купить вже цього року.

Читайте також: З квітня набере чинності новий закон: чого очікувати франківським підприємцям

Категорії
Новини
Новини
Loading...