Прикарпатські правоохоронці доводили свою професійність у навчальних боях. ФОТО

13 лютого в обласному управлінні поліції проведено навчальні стрільби з вогнепальної зброї та перевірено рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки, тактики самозахисту та дій....

13 лютого в обласному управлінні поліції проведено навчальні стрільби з вогнепальної зброї та перевірено рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки, тактики самозахисту та дій.

Протягом навчального року працівники поліції проводять заняття в системі службової підготовки. На заняттях з тактики самозахисту правоохоронця удосконалили навички прийомів спеціальної боротьби, а також тактики дій в типових та екстрених ситуаціях, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Щоб завжди бути у належній фізичній формі поліцейські ГУНП в області удосконалювали свої практичні навички поводження з вогнепальною зброєю.

.

Перед початком навчальних стрільб із працівниками було проведено інструктаж. Опитано особовий склад на знання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та правила поведінки на вогневому рубежі. Навчальні стрільби провели у відомчому тирі.

За результатами стрільб правоохоронці вкотре довели свою професійність та майстерність.

Читайте також: Патрульна поліція Івано-Франківська шукає понад півсотні нових працівників. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...