На Прикарпатті стартує флешмоб #policelovestory

На Івано-Франківщині знову стартує всеукраїнський флешмоб з історією кохання ще однієї поліцейської пари і приймає естафету в #ПоліціїЛуганщини.   ВОНА – Аня Кузенко старший інспектор...

На Івано-Франківщині знову стартує всеукраїнський флешмоб з історією кохання ще однієї поліцейської пари і приймає естафету в #ПоліціїЛуганщини.

 

ВОНА – Аня Кузенко старший інспектор групи кадрового забезпечення роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ», ВІН – Роман Кузенко інспектор роти поліції особливого призначення. Подружжя Кузенків уже відзначили другу річницю спільного життя. Про участь прикарпатської пари поліцейських повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківські області.

Юна донеччанка переїхала на постійне місце проживання у грудні 2014 року до Івано-Франківська, через кілька місяців неоголошеної війни на сході. Тоді Ані було 18 років. Особливих труднощів звикання до Прикарпаття не було, оскільки тут народилися її батьки. Якось на родинному святі у двоюрідних сестер, Аня побачила Романа. Перше, що їй в ньому сподобалося це статура, високий ріст хлопця, відчувалася упевненість і наполегливість. Уже з першого погляду Аня відчула, що сподобалася Романові. І Роман, побачивши дівчину, відразу уявив її своєю дружиною. Із симпатії все і закрутилося.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.Пригадує Роман як ввечері з квітами тоді ще студентом прийшов до під’їзду будинку Ані, але вона не погодилася зустрітися, мотивуючи зайнятістю. Після цього, каже Аня, я зрозуміла серйозність його намірів, а потім і наполегливість. Сьогодні Аня щаслива у своєму коханні й відчуває взаємність. Через півтора року романтичних з стосунків пара одружилася. Після весілля молоде подружжя поїхало у європейську країну на заробітки, але вже через рік, розчарувавшись у тамтешньому способі життя, повернулися на Батьківщину. Дізнавшись про набір у поліцію, обоє одночасно вирішили спробувати свої сили на службі, хоча освіта у них не з правоохоронної галузі. Роман пройшов конкурсний відбір з першого разу, а Аня, не подолала нормативів з фізичної підготовки і дуже засмутилася невдачею. Проте, як бачимо, ретельна тривала підготовка дала свій успішний результат з другої спроби. Нині вона молодший лейтенант поліції і вже пів року працює у займаній посаді.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

 

Дуже рада і горда своїм вибором професії. А форменний одяг носить з особливою гордістю і честю. Обоє упевнені, що вони потрібні своїй державі задля побудови її майбутнього, як сильної правової країни. Подружжя мріє про діток, особливо Аня. У десять років вона залишилася напівсиротою. Через хворобу померла її мати. Материнського тепла і турботи дівчинці дуже не вистачало. Тож найбільшим щастям у житті для неї є материнство. ЇЇ мрія народити дітей і віддати їм найдорожче – свою любов. Щаслива, що має свого коханого Романа, який любить її понад усе і в усьому підтримує.

Категорії
Новини
Новини
Loading...