Автоаварія на мості: користувачі Фейсбуку жартують про рух тектонічних плит

Міст  через річку Бистриця відремонтували зовсім недавно, але він встиг доволі швидко вкритись ямами  і нерівностями.  Через це на мості час від часу трапляються...

Міст  через річку Бистриця відремонтували зовсім недавно, але він встиг доволі швидко вкритись ямами  і нерівностями.  Через це на мості час від часу трапляються автоаварії.

14 лютого серйозна ДТП трапилась із автомобілем «Wolkswagen B6», що прямував з мікрорайону Пасічна у бік центру. Внаслідок потрапляння у вибоїну, в машини відірвало ходову і два колеса.

Про це повідомляє користувач соціальної мережі «Фейсбук» Ігор Воянський. На фото видно, як у машини відпали колеса.

 В той же час директор ТОВ «Івано-Франківськавтодор» зауважив:

«Там по тому краю під асфальтом розлито гідравлічне масло мостобудівельниками під час ремонту швів. Масло розжимає бітум, тому там і вилазять напливи. Ближнім часом все буде виправлено».

Світлина від Igor  Voyanskiy.

Інші користувачі «Фейсбуку» жартують з комунальників, називаючи причиною постійних вибоїн рух тектонічних плит «Пасічнянської» і «Княгинин».

«Дана ділянка є унікальною, міст знаходиться на межі двох тектонічних плит, що перебувають в постійному русі. Саме через постійний рух «Пасічнянської» тектонічної плити і плити «Княгинин» утворюються такі бездонні колодязі і відбувається розширення і розрив швів… потім коли безпечні водії виривають колеса та пробивають піддони витікає мастило, після якого, ремонт даної ділянки втрачає будь-який сенс…»,- зазначає  користувач Володимир Мірчук.

Читайте також:  У Калуші поліція викрила магазинного крадія солодощів

Категорії
Новини
Новини
Loading...