Ольга Книш – учасниця гігантського слалому на олімпіаді в Пхьончхані

В олімпійському Пхьончхані комплекти нагород розіграли представники гірськолижного спорту. У змаганнях серед жінок у гігантському слаломі нашу країну представила Ольга Книш. На другому колі...

В олімпійському Пхьончхані комплекти нагород розіграли представники гірськолижного спорту.

У змаганнях серед жінок у гігантському слаломі нашу країну представила Ольга Книш. На другому колі українка зійшла с дистанції й не фінішувала, але попереду у Олі ще два виступи – у слаломі (16 лютого) та слаломі-супергіганті (17 лютого).

Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Виступ нашої спортсменки прокоментувала тренер з гірськолижного спорту, наставниця Ольги Книш Юлія Шепіленко.

«Гігантський слалом – її улюблена дисципліна. На жаль, у Олі не все сьогодні вийшло. У першій спробі вона зробила помилку у середній частині траси, хоча спочатку йшла дуже добре. Вона показала гарний час. Якщо порівнювати з дівчатами-суперниця її рівня, то результат Олі був один з найкращих», – каже Юлія.

Вона відзначила, що на другу спробу дівчина налаштовувалася на активну роботу, але сильно радикально пройшла по траєкторії й зійшла з траси.

«Будемо відновлюватися й працювати далі. Попереду ще два старти. Дуже добре, що нарешті погода покращилася, тож, продовжуємо роботу», – додала Юлія. 

Відзначимо, також сьогодні відбулися змагання серед чоловіків на швидкісному спуску, де наш гірськолижник Іван Ковбаснюк показав 49-й результат.

Читайте також:  Зі Львова відкриють два нові авіарейси до Італії

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...