На сьогоднішіній сесії міської ради депутати проголосували за програму розвитку комунального транспорту

П’ять комунальних автобусних маршрутів та шість нових тролейбусних ліній загальною протяжністю мереж майже 20 кілометрів повинні з’явитися у м.Івано-Франківську протягом найближчих чотирьох років. Сьогодні,...

П’ять комунальних автобусних маршрутів та шість нових тролейбусних ліній загальною протяжністю мереж майже 20 кілометрів повинні з’явитися у м.Івано-Франківську протягом найближчих чотирьох років.

Сьогодні, 15 лютого, на сесії Міської ради було затверджено відповідні положення, що містяться у Програмі розвитку комунального транспорту у м. Івано-Франківську на 2018 – 2022 роки.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив мер міста Руслан Марцінків.

Програма також передбачає придбання для потреб громади міста 40 нових та 20 таких, що були у вжитку тролейбусів та 40 нових автобусів.

«Депутати проголосували за програму розвитку комунального транспорту в Івано-Франківську на 2018-2022 роки. Її зміст дуже амбітний: 40 нових тролейбусів, 20 – бувших у вжитку, 40 нових автобусів. Крім того, у планах є запровадити 5 комунальних автобусних маршрутів, будівництво 6 нових тролейбусних ліній (майже 20 км мереж)», – зазначив міський голова.

Як стверджує пан Марцінків, впровадження нової програми дозволить охопити мережею електротранспорту дванадцять нових вулиць обласного центру, а кількість міських тролейбусних маршрутів збільшити до дванадцяти.

«Між тим міська рада дала дозвіл на придбання у лізинг 40 автобусів. Механізм купівлі ще опрацюють на КП “Електроавтотранс”. А ще 6 нових автобусів чекаємо вже у квітні», – додає міський голова. 

Читайте також: За Палацом Потоцьких доглядатиме КП «Простір Інноваційних Креацій «Палац»

Категорії
Новини
Новини
Loading...