Понад два мільйони доларів США витратили прикарпатці у січні на нові авто

Минулого місяця в Івано-Франківську та області продали більше ста нових автівок. Порівняно із січнем 2017 року, продажі зросли на понад 46%. За інформацією сайту...

Минулого місяця в Івано-Франківську та області продали більше ста нових автівок. Порівняно із січнем 2017 року, продажі зросли на понад 46%.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок у регіоні становила понад 2 мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, передає “Галка”.

Більше 60% автомобілів, які купували на Прикарпатті, входить у ціновий діапазон до 17 тисяч доларів. Ще 27% продажів – авто, які коштують дорожче 17 тисяч доларів. Середня вартість автомобіля у регіоні становила майже 27 тисяч доларів США.
Серед марок найбільше користувалися попитом автомобілі Toyota. В Івано-Франківську зареєстрували 16 авто цього бренду на суму більше 500 тисяч доларів. Також часто купували Nissan Suzuki. Серед моделей однозначного лідера немає, але найбільше грошей витратили на 6 автомобілів Volkswagen Golf – 160 тисяч доларів.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів. Це на 2 тисячі більше ніж у січні 2017 року. Сума покупок становила 190 мільйонів доларів без врахування вартості додаткового обладнання. Найбільше грошей на нові легковики минулого місяця витратили кияни – понад 75 мільйонів доларів.
Для порівняння, у перший місяць 2017 року в Івано-Франківську зареєстрували 69 нових автомобілів на суму 2 мільйони доларів. За 12 місяців 2017 року у регіоні зареєстрували майже 1 100 нових легковиків на суму понад 30 мільйон доларів США.

Читайте також:Рада має прийняти революційний закон про зниження вартості акцизу на вживані авто, – прикарпатський нардеп Соловей (відео)

Категорії
Новини
Новини
Loading...