“Укрпошта” анонсує збільшення тарифу на передплату друкованих видань

Тарифна рада при Міністерстві інфраструктури України затвердила поступове збільшення тарифу “Укрпошти” на передплату друкованих видань майже на 50%. Відповідний проект наказу опублікований на офіційному сайті МІУ....

Тарифна рада при Міністерстві інфраструктури України затвердила поступове збільшення тарифу “Укрпошти” на передплату друкованих видань майже на 50%.

Відповідний проект наказу опублікований на офіційному сайті МІУ.

“Підвищення тарифу відбудеться в два етапи: на 24,7% з другого півріччя 2018 та на 19,2% з 1 січня 2019, лише тоді ціна послуги має вийти на рівень собівартості. Водночас, ПАТ “Укрпошта” не планує підвищувати тарифи на передплату друкованих видань читачам в Донецькій та Луганській областях”, – йдеться у повідомленні.

Також, міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що вартість передплати повинна залишитися незмінною, з огляду на необхідність поширення української преси серед мешканців, які проживають на контрольованій Україною території.

“Триває війна, в тому числі, й інформаційна. Кожен український голос на території Донецької та Луганської областей є безцінним. Саме тому і Міністерство інфраструктури, і ПАТ “Укрпошта” виступають за те, щоб вартість передплати на українську пресу залишалася без змін для читачів в цих регіонах”, – наголосив він.

Читайте також: Міський голова привітав франківську спортсменку з поверненням із зимових Олімпійських ігор-2018. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...