В Івано-Франківську покажуть виставу “Женихи” за участю Писанки та Горянського

25 лютого в Івано-франківському драмтеатрі покажуть зворушливу та смішну виставу “Женихи”. Ролі виконують: Руслана Писанка, Ольга Скороходова, Максим Дашевський, Володимир Горянський, Іван Момот, Дмитро...

25 лютого в Івано-франківському драмтеатрі покажуть зворушливу та смішну виставу “Женихи”.

Ролі виконують: Руслана Писанка, Ольга Скороходова, Максим Дашевський, Володимир Горянський, Іван Момот, Дмитро Патрушев, Олександр Князь.

Заснована на п’єсі Миколи Васильовича Гоголя постановка «Женихи» є (за словами великого автора) «абсолютно неймовірною подією». І ви маєте бути її безпосередніми свідками. А це вже обіцяє море усмішок, феєрверк яскравих емоцій і незабутні враження, повідомляє “Галка”.

Всі події вистави розгортаються на тлі сватання п’ятьох вельми колоритних женихів до Агафії Петрівни, яка є ні багато ні мало, – купецькою дочкою. Але знатна наречена аж ніяк не проявляє прихильності до женихів: її хвилює один-єдиний, якому Агафія віддасть не тільки серце…

Героїв вистави оточують знакові сни, мрії і передчуття. Підсвідомість малює химерні картини… А яка ж реальність? І якою буде відповідь «єдиного» на щире жіноче зізнання? 

Читайте також: Сьогодні у Франківському драмтеатрі запрацював сервіс онлайн-продажу квитків

Категорії
Новини
Новини
Loading...