Ще одна жертва інтернет-аферистів: франківчанку ошукали на 18 тисяч гривень

20 лютого до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 29-річної жінки. Вона розповіла, що на одному з Інтернет сайтів її ошукали на 18 тисяч 600...

20 лютого до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 29-річної жінки. Вона розповіла, що на одному з Інтернет сайтів її ошукали на 18 тисяч 600 гривень.

Потерпіла, знайшовши необхідний товар, а саме автомобільні запчастини, зателефонувала продавцеві та узгодила умови купівлі. Після чого перерахувала грошові кошти в сумі близько 18 тисяч 600 гривень на банківський рахунок псевдо-продавцеві. В результаті – ні покупки не отримала, ні грошей не повернув. Після цього зв’язок з «продавцем» обірвався.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Щоб не стати жертвою шахраїв, поліцейські застерігають громадян не перераховувати гроші, поки не отримаєте замовлений товар, а в разі надходження сумнівної інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, звернутися до поліції за номером телефону «102».

Інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також:Будьте обережні: новий вид шахрайства у мережі

Категорії
Новини
Новини
Loading...