Міський голова обговорив з представником Sports Club Tiger проведення чемпіонату із джиу-джитсу

Сьогодні, 23 лютого, відбулася зустріч міського голови з представником Sports Club Tiger. Сьогодні відбулася зустріч із Веронікою Томачинською, яка є представником Sports Club Tiger, повідомляє на своїй...

Сьогодні, 23 лютого, відбулася зустріч міського голови з представником Sports Club Tiger.

Сьогодні відбулася зустріч із Веронікою Томачинською, яка є представником Sports Club Tiger, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Руслан Марцінків. У цьому клубі дітки мають можливість займатися бразильським джиу-джитсу. Вони їздять на чемпіонати світу та привозять золоті медалі, чим виводять Україну на провідні місця в світовому рейтингу.

У Франківську клуб двічі на рік проводить чемпіонати на дуже високому рівні. Наступний відбудеться 12 травня цього року. І міський голова розповів про своє ставлення до таких проектів та закликав усіх бажаючих також долучитися до підтримки.

“Я хочу підтримати проведення таких змагань. Адже все, що стосується дітей є пріоритетним для нас. Також нагадую, про важливість усім приймати участь у проектах фінансування з міського бюджету, таких як бюджет участі (http://bu.mvk.if.ua/) та конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування” , – коментує Руслан Марцінків.

Читайте також: General Electric виділить 1 мільярд на модернізацію “Укрзалізниці”

Категорії
Новини
Новини
Loading...