У Коломиї відкрили центр розвитку для дітей “Крок за кроком”

Ораторське мистецтво, дитяча драматургія, вокал, розвиток лідерських якостей, уроки прикладного мистецтва – Сспробувати себе у таких видах діяльності відтепер зможуть усі охочі дітки. У...

Ораторське мистецтво, дитяча драматургія, вокал, розвиток лідерських якостей, уроки прикладного мистецтва – Сспробувати себе у таких видах діяльності відтепер зможуть усі охочі дітки. У Коломиї представили центр розвитку “Крок за кроком”.

Тут запрошені фахівці працюватимуть з дітьми у різних галузях: розвиток лідерських здібностей, ораторське мистецтво (як один з засобів вироблення впевненості у публічних виступах, сюди належить і корекція вимови), а також у мистецькій сфері: дитяча драматургія, вокал, прикладне мистецтво з майстер-класами фахівців. Ідея проекту належить подружжю Тарасові Косовичу та Галині Григорак, пише Коломия сьогодні.

Як трохи патетично зазначив у своєму виступі Тарас, “наш проект має на меті допомогти людям горіти, але не згорати”.  Аби наочно продемонструвати принципи роботи з дітьми, запрошений зі Львова актор Роман Біль провів з дітьми на сцені гру, яка виробляє пластичність і здатність до образного перевтілення. Виступали й інші запрошені фахівці, які проводитимуть з дітьми різного роду тренінги.

Більше – у сюжеті НТК

Категорії
Новини
Новини
Loading...