23-річну франківчанку підозрюють у низці квартирних крадіжок

Івано-франківські поліцейські затримали 23-річну мешканку обласного центру, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цілої серії крадіжок з квартир та будинків івано-франківців. Як повідомили у секторі...

Івано-франківські поліцейські затримали 23-річну мешканку обласного центру, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цілої серії крадіжок з квартир та будинків івано-франківців.

Як повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, у період з липня по грудень минулого року до органів поліції надійшла ціла низка заяв і повідомлень від мешканців обласного центру про вчинення крадіжок з їх осель. Усі описані у повідомленнях кримінальні правопорушення мали між собою чимало спільного, що наштовхнуло правоохоронців на думку про те, що виконавець у всіх злочинів один і той самий.

Оперативники Івано-Франківського відділу поліції, у свою чергу, не сиділи, склавши руки, і врешті-решт вжиті ними оперативно-слідчі заходи дали свої плоди. Зловмисником виявилась 23-річна раніше судима мешканка обласного центру Прикарпаття. Як встановили поліцейські, дівчина проникала до чужих осель через залишені відчинені двері і викрадала усе, що потрапляло під руки: гроші, мобільні телефони, побутову комп’ютерну техніку тощо. Усі викрадені речі дівчина збувала, а виручені кошти витрачала на свої потреби.

Наразі за фактами вчинення крадіжок розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років за вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Підозрювану у вчиненні крадіжок дівчину затримано. Щодо неї судом обрано запобіжний захід – арешт.

Триває слідство.

Читайте також: Прикарпатські богатирі не отримають фінансову підтримку з обласного бюджету

Категорії
Новини
Новини
Loading...