Якою сьогодні буде погода на Прикарпатті та коли очікувати потепління

Погода 3 березня формуватиметься під дією середземноморського холодного циклону, але з 6 березня – нарешті в Україні суттєво потепліє. У місті продовжують працювати пункти...

Погода 3 березня формуватиметься під дією середземноморського холодного циклону, але з 6 березня – нарешті в Україні суттєво потепліє. У місті продовжують працювати пункти обігріву.

 Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

“Черговий середземноморський капосний циклон у суботу знову суттєво ускладнить погоду в Україні. Знову – снігопади, хуртовини, сильний вітер”, – зазначила вона.

Тож 3 березня варто готуватись до чергових снігопадів, сильного вітру та налипання мокрого снігу. Жителям західних областей дещо пощастило – тут погода буде спокійнішою.

Проте рятувальники попереджають Прикарпатців також про сніголавинну небезпеку.

“За даними УкрГідрометцентру, у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, 3-4 березня в Івано-Франківській області оголошується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)”, – повідомляють на офіційному сайті ДСНС в Івано-Франківській області.

І про посилення вітру, та застерігають автомобілістів, адже на дорогах області та міста збережеться ожеледиця.

“Протягом доби 03 березня по області та місту очікується посилення північно-західного вітру 15-20 м/с”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на час погіршення погодних умов у Франківську діють пункти обігріву, де усі охочі можуть побути в теплі та отримати консультацію лікарів-терапевтів.

Міська поліклініка №3 (на вулиці Івана Франка) відкрила пункт обігріву ще восени.

В міській поліклініці №5 (вул. Привокзальна) пункт розгортається при зниженні температури до -10°C. А також, у міській клінічній лікарні №1.

Читайте також: В Івано-Франківську незабаром запрацює Рада старійшин. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...