Прикарпаття: пілотний проект із енергосервісу

Івано-Франківськ  стане одним із міст України, де запрацює пілотний проект  із запровадження енергосервісу в бюджетних закладах. Наразі, об’єктами організації визначено 7 навчальних закладів. Це...

Івано-Франківськ  стане одним із міст України, де запрацює пілотний проект  із запровадження енергосервісу в бюджетних закладах.

Наразі, об’єктами організації визначено 7 навчальних закладів. Це – школи № 21, 28, 24, 18, 10, 19 та «Школа-гімназія №3». Про це в соцмережі написав мер міста Руслан Марцинків.

Буде оголошено тендер, де фірми зможуть запропонувати свої послуги щодо економії енергоресурсів, які збираються реалізувати за власні кошти.

«Перемогу в тендері отримає той, хто запропонує більшу економію. Місто на ці заходи не витрачатиме жодної копійки. Прибутком для фірм стане відсоток економії за домовлений період часу. Після його завершення, проект дає економію місту”, – підкреслив міський голова.

Опікувався реалізацією цього плану Виконавчий комітет міста, який і підписав відповідний меморандум про співпрацю з Державним агентством з енергоефективності.

Додамо, що сьогодні, 7 березня, на черговому засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської

затверджено план заходів з енергозбереження в будівлях бюджетних закладів, комунальних підприємств та житлових будівлях міста Івано-Франківська на 2018 рік.

Читайте також: Бюджет участі 2018: 2,5 мільйони гривень на цікаві проекти

Категорії
Новини
Новини
Loading...