Топ-100 успішних жінок України: в списку 4 франківчанки

До цьогорічного рейтингу “Топ-100 успішних жінок України”, який оприлюднив Журнал “Новое время”, потрапило 4 українських діячкоч культури, медіа та шоу-бізнесу, які проживали або народились в...

До цьогорічного рейтингу “Топ-100 успішних жінок України”, який оприлюднив Журнал “Новое время”, потрапило 4 українських діячкоч культури, медіа та шоу-бізнесу, які проживали або народились в Івано-Франківську.

Так, у розділі «Культура» опинилось аж дві прикарпатки –  акторка  Ірма Вітовська. Її  визнано однією з найпомітніших театральних актрис України. Грає вона в київському Молодому театрі майже 20 років. Крім того багато знімається і грає на сценах інших театрів країни, зокрема і у Франківському. 

Так, в 2017 році в новаторській постановці Івано-Франківського театру “Гамлет” Вітовська блискуче зіграла матір данського принца. А на 2018 рік запланована кінопрем’єра з її участю – містична чорна комедія “Брама”.

                                                                                           

У цьому ж розділі – відзначено  Ірену Карпу. Сьогодні вона очолює Культурно-інформаційний центр при посольстві України у Франції, де успішно займається просуванням української культури.

                                                                                          

У Топ-100 успішних жінок України – відома телеведуча Олена Фроляк. Остання починала кар’єру на телебаченні в Івано-Франківську, звідки через 3 роки на всеукраїнський телеканал ICTV в Києві. Ще через 9 Фроляк стала очільницею інформаційної служби, а також обличчям каналу і незмінною ведучою  “Фактів” – головного випуску новин ICTV. Журналістка є чотириразовою лауреаткою головної національної телепремії “Телетріумф”.

                                                                                              

У розділі рейтингу “шоу-бізнес” присутня поп-зірка Тіна Кароль,  в активі якої два золотих, чотири платинових альбоми і безліч нагород. За даними квиткового сервісу Karabas.com, в 2016-му вона провела найбільше концертів в Україні. Крім того,  увійшла в трійку найбільш високооплачуваних зірок країни і в топ-3 виконавців, на концерти яких було продано найбільше квитків.

                                                                                              

Читайте також: Міст на Пасічну: розпочалися будівельні роботи. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...