Комунальники назвали вулиці міста, на яких першочергово залатають ями

Керівник комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко поділився найближчими планами міської влади по ремонту доріг в Івано-Франківську. “Якщо хтось не помітив, то нагадаю,...

Керівник комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко поділився найближчими планами міської влади по ремонту доріг в Івано-Франківську.

“Якщо хтось не помітив, то нагадаю, що ми протягом зими проводили ремонт окремих ділянок за допомогою укладення холодного асфальту. Для якісного виконання ремонтних робіт необхідні певні погодні умови. Наприклад, середньодобова температура повинна складати +5 градусів, а ще обов’язковою умовою є відсутність опадів. Як тільки погода дозволить, ми відразу приступимо до робіт”, — розповідає він журналісту видання “Місто“.

Бурко додає, що його підприємство займеться кільцями на вулицях Мазепи та Чорновола, а також ремонтом вулиць Симоненка, Чорновола, Незалежності, Новгородської та Довгої. Також у планах є ділянка на вулиці Вовчинецькій від супермаркету “555” до гіпермаркету “Метро”.

Ремонт ще ряду вулиць пройде після завершення відповідних тендерів, що оголосив Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківського МВК.

Віталій Бурко також коротко прокоментував акцію протесту “Засади ІФАвтоДор”:

“Справжні молодці, що я можу тут сказати”.

Читайте також: У Франківську активісти посадили квіти в найбільші ями на вулицях міста, щоб нагадати про жалюгідний стан доріг. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...