На Прикарпатті старшокласники створюють соціальну рекламу

На Прикарпатті триває конкурс соціальної реклами для старшокласників. Призовий фонд складає 50 тисяч гривень, а тема звучить як “Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації”. Конкурс...

На Прикарпатті триває конкурс соціальної реклами для старшокласників. Призовий фонд складає 50 тисяч гривень, а тема звучить як “Протидія торгівлі дітьми та їх експлуатації”.

Конкурс на таку тему організували Університет Короля Данила та CEI Cooperation Fund. Цим заходом організатори намагаються привернути увагу підлітків до гострої соціальної проблеми. пише КУРС.

“Саме за допомогою рекламних плакатів діти висловлюють свою думку про таке негативне соціальне явище, як работоргівля, незаконна експлуатація дитини. На конкурс надходять роботи не лише з Івано-Франківська, а й з різних куточків нашої області”, – розповідає завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Ірина Копистинська. 

Прийом робіт продовжено до 14 березня. Для участі необхідно підготувати рекламний плакат на тему конкурсу. Оголошення робіт та визначення переможців відбудеться 16 березня під час ІІ Міжнародного науково-практичного симпозіуму “Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми”.

Переможці конкурсу отримають грошові винагороди та знижки на навчання в Університеті Короля Данила.

Читайте також:Міський голова закликає франківців вийти на весняні толоки

Категорії
Новини
Новини
Loading...