В Івано-Франківську поліція затримала юнака за зберігання наркотиків

В ході раніше розпочатого кримінального провадження щодо виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою їх збуту,  правоохоронцями затримано місцевого жителя, який зберігав  наркотичні засоби...

В ході раніше розпочатого кримінального провадження щодо виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою їх збуту,  правоохоронцями затримано місцевого жителя, який зберігав  наркотичні засоби в особливо великих розмірах з метою подальшого збуту.

9 березня, під час слідчих дій в с. Угринів Тисменицького району правоохоронцями було зупинено автомобіль марки «Ауді А4» під керуванням 21-річного жителя обласного центру. В подальшому, в ході проведення обшуку вищевказаного транспортного засобу було вилучено поліетиленовий згорток із вмістом наркотичної речовини в особливо великих розмірах, яку чоловік зберігав з метою подальшого збуту, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

На цей час зловмисника затримано порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Внаслідок ДТП на Вовчинецькій було пошкоджено п’ять автомобілів

Категорії
Новини
Новини
Loading...