Понад 780 мільйонів гривень надійшло до місцевих бюджетів Прикарпаття

Місцеві бюджети Прикарпаття поповнилися значними надходженнями. Так, з початку року на рахунки місцевих бюджетів надійшло 780,1 мільйонів гривень від податків та зборів. Це на...

Місцеві бюджети Прикарпаття поповнилися значними надходженнями. Так, з початку року на рахунки місцевих бюджетів надійшло 780,1 мільйонів гривень від податків та зборів.

Це на 127,3 мільйонів гривень більше, ніж надійшло в 2017 році за аналогічний період, – інформують в головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Найбільше – понад 57 %  – надійшло від податку на доходи фізичних осіб. Загальна сума згаданого податку 441,5 мільйонів гривень, що на 102,9 мільйони гривень більше минулорічних показників.

Платники єдиного податку перерахували до місцевих скарбниць 137 мільйонів гривень. Це на 29,7 мільйонів гривень більше, ніж у 2017 році. Майже 78,6 мільйонів гривень сплатили до місцевих бюджетів власники землі та землекористувачі. Порівняно з відповідним періодом минулого року це  на 8,1 мільйонів гривень більше.

Надходження екологічного податку за січень-лютий поточного року склали 52,2 мільйони гривень, акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 25,2 мільйонів гривень, рентної плати за користування лісом, надрами та водою – 24,2 мільйони гривень.

Читайте також: У Франківську муніципали вилили понад 20 літрів сурогату

Категорії
Новини
Новини
Loading...