Іванофранківці обурюються, що собак вигулюють на території шкіл

Мешканці Івано-Франківська  обурюються, що люди вигулюють собак на шкільних подвір’ях. Зокрема, такі випадки мали місце на території шкіл №24, №19 та №25. Також часто...

Мешканці Івано-Франківська  обурюються, що люди вигулюють собак на шкільних подвір’ях. Зокрема, такі випадки мали місце на території шкіл №24, №19 та №25. Також часто собак вигулюють і  у дитячих пісочницях.

 Про це сьогодні, 13 березня, на щотижневій оперативній нараді в мера міста наголосила секретар Івано-Франківської міськради Оксана Савчук.

Чиновниця поцікавилася, хто має штрафувати людей, які вигулюють собак на територіях шкіл, дитячих садочків та у дворах. Директор КП «Полігон ТПВ» Юрій Мороз вважає, що це повинна робити «Муніципальна служба».

Додамо, що кожного року від 300 до 500 мешканців міста звертаються у травмпункти через укуси безпритульних собак. Таку цифру озвучила  начальниця охорони управління здоров’я Марія Бойко. За її словами, вартість однієї вакцини від сказу – 420 гривень, а весь курс лікування обходиться потерпілому у понад 3 тисяч гривень.

Читайте також: Понад 1100 безпритульних тварин бродять вулицями Івано-Франківська

Категорії
Новини
Новини
Loading...