В Івано-Франківську покажуть фільм про захоплення Криму

В Івано-Франківську покажуть повнометражний документальний фільм про захоплення Криму. Загалом фільм покажуть у 12 містах України. Показ відбудеться в рамках проекту «Кіномарафон нескорених націй»...

В Івано-Франківську покажуть повнометражний документальний фільм про захоплення Криму. Загалом фільм покажуть у 12 містах України.

Показ відбудеться в рамках проекту «Кіномарафон нескорених націй» Молодіжного Націоналістичного Конгресу. 

Покажуть повнометражний документальний фільм виробництва BABYLON’13 та DocNoteFilms «Крим. Як це було»  16 березня о 19:00 у приміщенні Укрпошти, що по вулиці Січових Стрільців, 13. Вхід коштуватиме 20 гривень.

У фільмі розповідається про офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили свою присягу на вірність народу України. Продовжуючи виконання свої військових обов`язків на землі, морі та в повітрі, безпосередні учасники розповідають про вторгнення та анексію українського Криму.

До слова, суть проекту – проводити кінопокази історичних фільмів про національно-визвольну боротьбу українців та інших націй, інформаційний, економічний, політичний та соціальний вимір гібридної війни та можливості протидії як в особистому та національному масштабі, так і на міжнародній арені.

Читайте також:  У Франківську відзначать День українського добровольця

Категорії
Новини
Новини
Loading...