Аферисти онлайн: у Франківську інтернет-шахраї розжились на 33 тисячі гривень

В Івано-Франківську інтернет-шахраї ошукали чоловіка на  майже 33 тисячі гривень, за які він хотів купити автомобіль «Мерседес». 34-річний мешканець Київської області звернувся вчора до...

В Івано-Франківську інтернет-шахраї ошукали чоловіка на  майже 33 тисячі гривень, за які він хотів купити автомобіль «Мерседес».

34-річний мешканець Київської області звернувся вчора до Івано-Франківського відділу поліції та повідомив, що невідома особа заволоділа його грошима в сумі майже 33 тисячі гривень. Про це повідомляє Національна поліція області.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий, гостюючи в сестри в Івано-Франківську, на Інтернет-сайті «ОЛХ» натрапив на оголошення про продаж автомобіля «Мерседес».

У телефонній розмові з псевдо-продавцем чоловік домовився про 33 тисячі гривень завдатку, які переказав на банківську карточку шахрая. Отримавши гроші, останній відключив мобільний телефон.

Подальші спроби киянина зв’язатися з ним були безуспішними. Чоловік зрозумів, що став жертвою шахрайства й звернувся в поліцію. 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190-ю (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  На Прикарпатті двоє громадян намагались дати хабар поліцейським

Категорії
Новини
Новини
Loading...