В Івано-Франківську відкрили спеціалізований клас із психології

В Івано-Франківську на базі коледжу Творчої лабораторії з вивчення та формування характеру дитини відкрито спеціалізований клас із психології. Символічну стрічку під час урочистостей перерізали...

В Івано-Франківську на базі коледжу Творчої лабораторії з вивчення та формування характеру дитини відкрито спеціалізований клас із психології.

Символічну стрічку під час урочистостей перерізали директор Івано-Франківського коледжу, професор Юрій Москаленко з американським колегою, доктором психологічних наук Джоном Куком, – повідомили в прес-службі ОДА.

«Тут проходитимуть практичні заняття, навчальні семінари, тренінги та вебінари, он-лайн конференції за участі не тільки студентів і викладачів коледжу, а й вчителів шкіл області, керівників навчальних та освітніх закладів»,- сказав під час відкриття творчої лабораторії професор Юрій Москаленко.

За словами доктора психологічних наук Джона Кука, серед українських студентів міжнародна програма з психології є успішною. Програма складається з трьох рівнів. Кожному з них присвячений окремий тренінг: «Виховання характеру дітей», «Конфлікти. Стратегії, способи виходу із конфліктних ситуацій» та «Лідерство». Після прослуховування кожного із тренінгів слухачі отримують відповідні сертифікати. Викладачі та студенти, котрі пройдуть усі три рівні навчання отримають додатковий сертифікат тренера. Це дозволить їм самостійно проводити тематичні тренінги.

Американський психолог також ноголосив, що програма буде розширюватися.

«Творча лабораторія – це перший крок. Ми плануємо в подальшому створити на її базі всеукраїнський центр дослідження характеру і обладнати його за найновішими технологіями. Тут зможуть навчатися і обмінюватися досвідом студенти, педагоги, науковці, психологи, керівники освітніх установ», – розповів Джон Кук.

За словами звідувача лабораторії, викладача Івано-Франківського коледжу, тренера міжнародної програми Ганни Максимчук, за період реалізації міжнародної програми з психології участь у тренінгах взяло більше трьох сотень студентів коледжу. Додамо також, що міжнародну програму в сфері освіти Івано-Франківський коледж спільно з Міжнародним інститутом характеру (Character International Inc., м.Даллас, штат Texas, США») успішно реалізує 5 рік поспіль.

Читайте також: Аферисти онлайн: у Франківську інтернет-шахраї розжились на 33 тисячі гривень

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...