У Франківську відкрили анотаційну дошку учаснику АТО Олегу Басарабу

Івано-Франківськ поповнюється пам’ятками про Героїв. На фасаді ЗОШ №16 відкрили анотаційну дошку загиблому учаснику АТО Олегу Басарабу.   Встановлили пам’ятку в рамках прийнятої програми...

Івано-Франківськ поповнюється пам’ятками про Героїв. На фасаді ЗОШ №16 відкрили анотаційну дошку загиблому учаснику АТО Олегу Басарабу.

 
Встановлили пам’ятку в рамках прийнятої програми “Івано-Франківськ – місто Героїв”. Анотаційну дошку встановили на фасаді школи, де навчався Герой, повідомляють на офіційному сайті Івано-Франківська.
Олег Басараб був добровольцем, сержантом 309-го окремого інженерно-технічного батальйону Збройних сил України.
На заході була присутня секретар міської ради Оксана Савчук. Вона наголосила, що завдяки програмі багато фасадів міських будівельпоповнилися новими Героями, але прикро, що серед них – молоді люди, наші сучасники.
Міський голова Руслан Марцінків подякував усім тим, кому тепер завдячують живі. 
“Я дякую всім тим, хто не чекав, доки прийде повістка, хто покинув дім, родину і вирушив захищати найцінніше – Україну. Слава вам добровольці! Слава героям!”. 
Місто Героїв - відкрили анотаційну дошку учаснику АТО Олегу Басарабу

Довідка: Олег Басараб народився 8 вересня 1977 року в місті Івано-Франківську. У 1983 році пішов у перший клас середньої школи № 16, де закінчив 9 класів у 1992 році. В 1997 році Олег Басараб завершив строкову службу в армії та був демобілізований у званні сержанта. А зоні проведення антитерористичної операції Олег Басараб служив у військовій частині польова пошта 130892, яка дислоковувалась поряд селища міського типу Очеретине, що у Донецькій області. Олег помер 20.09.2015 року в результаті травми, одержаної в результаті нещасного випадку під час проходження військової служби.

Читайте також: В Івано-Франківську “За честь і звитягу” нагородили прикарпатських волонтерів та добровольців. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...