Для працівників КП “Електроавтотранс” облаштують безкоштовний хостел

Для працівників КП «Електроавтотранс» облаштують хостел. Для водіїв планують виділити 3 поверх готелю «Бандерштадт».   Після проведення капітального ремонту та придбання меблів приступлять до...

Для працівників КП «Електроавтотранс» облаштують хостел. Для водіїв планують виділити 3 поверх готелю «Бандерштадт».

 

Після проведення капітального ремонту та придбання меблів приступлять до розселення. Про ці плани анонсував міський голова Руслан Марцінків, повідомляють на офіційному сайті міста.

Наразі “Бандерштадт” – у комунальній власності КП “МІУК”, кошти для реконструкції 3 поверху передбачили в міському бюджеті. Директор КП “МІУК” Мирон Джус пояснив, що наразі УКБ працює над проектом.

“Процедура звична: на прозоро оголошується конкурс. Потім переможець приступить до виконання робіт з капітального ремонту. Також потрібно закупити меблі. Сподіваємося, що вже до кінця року можна буде розпочати поселення”, – прокоментував Джус.

Директор КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк назвав такий крок необхідністю. “Насправді, робочий графік водіїв комунального транспорту розпочинається о 5 ранку. Деякі працівники, що проживають поза межами міста, просто не мають змоги добратися на роботу у такий час. Тому зможуть скористатися послугою хостелу”, – пояснив Віталій Голутяк.

Для того, щоб реалізувати такий крок між КП “ЕАТ” та КП “МІУК” укладуть договір. А всі витрати, що стосуються обслуговування кімнат візьме на себе “Електроавтотранс”.

До слова, КП «Електроавтотранс» з метою залучення працівників проводить безкоштовне навчання для водіїв. Все, за словами керівника, – для того, щоб зменшити суттєвий брак кадрів. А також для того, щоб забезпечити працівників належними умовами.

Читайте також: Франківці пересідають на електромобілі

Категорії
Новини
Новини
Loading...