Небезпечна ділянка на вулиці Надрічній стане освітленою

Цього року аварійно-небезпечна ділянка вулиці Надрічної стане видимою. Саме там ведуться роботи з будівництва зовнішнього освітлення.   Наразі робітники прокладають електрокабель. Завдяки проведеним роботам,...

Цього року аварійно-небезпечна ділянка вулиці Надрічної стане видимою. Саме там ведуться роботи з будівництва зовнішнього освітлення.

 

Наразі робітники прокладають електрокабель. Завдяки проведеним роботам, вулиця вперше за своє існування отримає вуличне освітлення, повідомляє прес-служба МВК.

Тендер оголошено ще в минулому році, також вкінці року розпочали підготовчі роботи. Наразі підрядник виконує прокладання кабелю. Директор КП “Івано-Франківськміськсвітло” Віктор Синишин наголосив, що встановлення електроопор – необхідний крок, адже за всі часи свого існування вулиця не освітлювалася зовсім. «Насправді ділянка від повороту з вулиці Максимовича до Богдана Хмельницького є досить аварійно-небезпечною. Тож вперше за всі часи свого існування ця вулиця стане видимою», – пояснив Синишин. За сприятливих умов роботи планують завершити до середини літа.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що вважає встановлення вуличного освітлення необхідним кроком для створення безпечних та зручних умов як для автомобілістів, так і для пішоходів.

Читайте також: У франківської маршрутки посеред міста відлетіло колесо. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...