Керівник Нацполіції увійшов до президії Івано-Франківської організації ФСТ “Динамо”. ФОТО

Керівника Нацполіції Сергія Князева обрали членом президії ФСТ “Динамо”. Одноголосне рішення прийняли 42 делегати з усіх регіонів України 16 березня під час Всеукраїнської конференції ФСТ...

Керівника Нацполіції Сергія Князева обрали членом президії ФСТ “Динамо”. Одноголосне рішення прийняли 42 делегати з усіх регіонів України 16 березня під час Всеукраїнської конференції ФСТ “Динамо” на Прикарпатті.

За словами Голови Нацполіції, популяризація спорту серед поліцейських виведе систему правоохоронних органів на високий рівень. Водночас якісна спортивна бойова та фізична підготовка поліцейських – це безпека громадян, – інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

«Таким чином ми пропагандуємо не тільки нову форму роботи поліції, а і новий спосіб життя. Ми даємо поштовх у реалізації спорту в Україні і в Національній поліції в першу чергу. Спортсмени – це обличчя держави, особливо у лавах поліції», – зазначив Сергій Князєв.

До слова, за останні 3 роки близько 20 тисяч молодих українців поповнили ряди 140-тисячної Нацполіції. Чимало з них – спортсмени.

Відтак, глава відомства наголосив, що усі керівники поліції у регіонах повинні зрозуміти, що питання спортивного розвитку їх підлеглих – дуже важливий акцент у якості роботи поліцейських. Тож, керівники повинні надавати можливість підлеглим поєднувати роботу із заняттями спортом.

Як додав Князєв, що до лав поліції запрошуються всі бажаючи служити народу України. А він сприяє популяризації спорту серед поліцейських та відновленню спортивного клубу поліції.

Читайте також: В Івано-Франківську голова Нацполіції подарував правоохоронцям нові автомобілі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...