Мешканців обурює стихійне сміттєзвалище в центрі Івано-Франківська. ФОТО

Земельна ділянка на вулиці Тичини, де мало б початися будівництво, стоїть закинутою тривалий час. “Хтось колись щось зробить з цим підпільним сміттєзвалищем? Може є...

Земельна ділянка на вулиці Тичини, де мало б початися будівництво, стоїть закинутою тривалий час.

“Хтось колись щось зробить з цим підпільним сміттєзвалищем? Може є якісь люди які можуть організувати прибирання??? І заодно якось вплинути на людей, які сидять під цим парканом, торгують сміттям і забруднюють просто все навколо себе! Або може хтось знає власника цієї території?”, – написала ‎Anastasiia Andriichuk‎ у ФБ-групі Комуналка ІФ.

Світлина від Anastasiia Andriichuk.

Головний комунальник міста Михайло Смушак каже: про проблему знає, але вирішити її наразі не може.

“Це питання з бородою. Інспекція з благоустрою не може знайти власника тієї ділянки, яка в приватній власності. Він десь переховується чи виїхав за межі країни. Написали заяву в поліцію, щоб знайшли власника й поки відповіді не отримали”, – коментує Смушак.

Згідно даних з Публічної кадастрової карти власниками ділянок є двоє ФОПів: Василик Ярослава Степанівна та Василик Ганна Степанівна. Обоє є діючими підприємцями й займаються наданням в оренду майна. Зареєстровані на території Івано-Франківської міської ради.

Читайте також: На Прикарпатті хочуть збудувати полігон відходів та сміттєсортувальну лінію

Категорії
Новини
Новини
Loading...