Франківці обурюються підвищенням вартості проїзду в брудних маршрутках. ФОТО

В Івано-Франківську від учора, 1 квітня, зросла вартість проїзду у маршрутках до 5 до 20:00 та до 6 гривень після 20:00. А місцеві жителі...

В Івано-Франківську від учора, 1 квітня, зросла вартість проїзду у маршрутках до 5 до 20:00 та до 6 гривень після 20:00. А місцеві жителі масово обурюються та нарікають на підняття вартості проїзду і неналежний стан маршруток.

Вони переконані, що якість надання послуг з перевезення зовсім не відповідає вартості проїзду і у спільноті Комуналка ІФ викладають фото.

“Оце крісло автобуса маршрут номер 22 (Корида-транс – Привіт!). Оце місце коштує 5гр н! Є бажаючі за оце місце заплатити 5грн і на ньому посидіти???” – скаржиться Галя Іваницька.

Світлина від Галі Іваніцької.

“Пам`ятаю, як був перший етап підвищення цін з 2 грн. до 4 грн. Нам обіцяли кращі умови проїзду, обілечування пасажирів, водії тільки в спецодязі. Ой, як все гарно звучало, але нічого не відбулося. Зараз нам вже нічого не обіцяли, просто підняли проїзд і все!Я хочу звернути увагу на умови в якому транспорті повинні їхати люди. На крісла гидко дивитися, а не ще присідати. До речі, фото з різних маршруток, якими довелося сьогодні мені їхати. Склалося враження, що ніхто їх не чистить, не миє, не прибирає і т.д.  Ви перевозите людей, а не скотину!”, – пише Іра Дирда.

Світлина від Іри Дирди.Світлина від Іри Дирди.

Світлина від Іри Дирди.

 

“Давно не користувалась громадським транспортом. Сьогодні зайшла в автобус, а виявилось для пасажирів діє нова ціна. А що змінилося для водіїв? Все ті ж замасляні сидіння, брудна (наче розтерте болото) підлога, ковдри і коробочки біля водія. Брудно, страшно і все за 5 гривень”, – поскаржилась Євгенія Картушова.

Світлина від Євгенії Картушової.

Світлина від Євгенії Картушової.Світлина від Євгенії Картушової.

“Що змінилось у громадському транспорті після підняття вартості проїзду до 5 грн. (з 06:00 ло 20:00год.) та 6 грн. (після 20:00.)? Хтось знає умови домовленості перевізників з Марцінківом Русланом?  Ps. Багатьом потрібно ще оголошення про 4 грн. познімати, бо це плутає людей, – пише Віталій Мерінов.

Світлина від Віталія Мерінова.

 

Світлина від Віталія Мерінова.

Читайте також: Все більше франківців пересідають на тролейбуси
Категорії
Новини
Новини
Loading...