В Івано-Франківську незабаром запрацює сортувальна лінія

Уже після Великодніх свят на полігоні розпочнуть монтаж сортувальної лінії.  У травні обіцяють запуск – це зазначили на оперативній нараді у міського голови заступник...

Уже після Великодніх свят на полігоні розпочнуть монтаж сортувальної лінії.

 У травні обіцяють запуск – це зазначили на оперативній нараді у міського голови заступник керівника КП “Полігон” Василь Попович, повідомляють у прес-службі МВК.

На запитання міського голови щодо готовності та термінів запуску установки, Попович відповів, що на підприємстві вже підготовлена площадка для монтажу лінії. Щоправда, розпочнуть її встановлення – після Великодня. «Наразі всі підготовчі роботи з нашого боку виконані, чекаємо на фахівців, щоб її встановили. Паралельно подали оголошення щодо набору працівників. Їх для повноцінної роботи потрібно 40», – пояснив заступник керівника КП «Полігон».

За словами Василя Поповича, до роботи запрошуються усі, хто досяг повноліття та має бажання працювати. Графік роботи передбачає 2 зміни: з 8.00 до 20.00 та 20.00 – 08.00. Заробітну плату обіцяють орієнтовно 6 000 гривень. Зі свого боку підприємство гарантує послуги довезення робітників та повний соцпакет.

Читайте також: У Франківську на ремонт доріг виділили 8,5 мільйонів

Категорії
Новини
Новини
Loading...