Дорожники зібрали на узбіччях майже 20 тонн сміття за один день. ФОТО

Працівники дорожньо-експлуатаційної служби “ПБС” розпочали генеральне прибирання сміття на узбіччях. Колеса, пляшки, та, навіть, підгузники – такий “асортимент” збирають найчастіше. Роботи ведуться на дорогах,...

Працівники дорожньо-експлуатаційної служби “ПБС” розпочали генеральне прибирання сміття на узбіччях.

Колеса, пляшки, та, навіть, підгузники – такий “асортимент” збирають найчастіше. Роботи ведуться на дорогах, які є в експлуатаційному утриманні ТОВ “ПБС”– дорогах Н-09 та Н-10. Після танення снігу сміття з’явилося настільки багато, що на окремих ділянках утворилися цілі смітники, пише МІСТО.

“Викидають сміття цілими мішками. Там може бути все: від пакету використаних підгузників до будівельних відходів. Не кажучи вже про пластикові бутилки, яких ми збираємо тонами”, – скаржиться працівник ТОВ “ПБС” Михайло Косюк.

Лише за один день, під час суботньої толоки, дорожники “ПБС” зібрали майже 20 тонн сміття. Роботи зараз проводяться у Галицькому, Тисменицькому та Надвірнянському районах. Найбільше сміття там, де є розширені дороги, зокрема, у Старих Кривотулах. Труднощів прибирання додає вода у кюветах.

“За кілька днів плануємо прибрати усі ділянки, які ми обслуговуємо. До Великодня наші наші дороги будуть чистими”, – говорить майстер ТОВ “ПБС” Петро Дубіцький.

Читайте також: В Івано-Франківську незабаром запрацює сортувальна лінія

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...