Сьогодні у Франківську пройде марш проти узаконення одностатевих шлюбів

Сьогодні, 4 квітня, у Івано-Франківську відбудеться мирний марш, акція під гаслами «Ні одностатевим шлюбам», «Ми за сімейні цінності». Акція проходитиме об 11.00 під стінами...

Сьогодні, 4 квітня, у Івано-Франківську відбудеться мирний марш, акція під гаслами «Ні одностатевим шлюбам», «Ми за сімейні цінності».

Акція проходитиме об 11.00 під стінами обласної державної адміністрації. Така ініціатива з’явилася вчора, 3 березня, під час прес-конференції духовенства і громадських активістів. повідомляє Франик.

Основне обговорення відбувалося навколо законопроектів і внесених змін у Конституцію, котрі можуть дозволити узаконення одностатевих шлюбів в Україні, вже до 2020 року. Також активісти обурюються, що вони подавали певну петицію до президента проти узаконення гомосексуалізму і ця петиція набрала понад 25 000 підписів, але її було знято з реєстрації. Це повністю суперечить правам людини.

На прес-конференції також обговорили критичну ситуацію щодо розлучень в українських сім’ях. Так,  на сьогоднішній день понад 50% сімей подають на розлучення.

Читайте також: На франківському ринку продавець ударив ножем колегу

Категорії
Новини
Новини
Loading...