Відомий франківець Василь Вірастюк візьме участь у телешоу “Зважені та щасливі”

Телеканал СТБ розпочинає зйомки восьмого сезону найвагомішого шоу країни “Зважені та щасливі”. Цього року за здорове і щасливе життя боротимуться батьки і діти.  У...

Телеканал СТБ розпочинає зйомки восьмого сезону найвагомішого шоу країни “Зважені та щасливі”. Цього року за здорове і щасливе життя боротимуться батьки і діти.

 У новому сезоні буде худнути заслужений майстер спорту України, володар титулу “Найсильніша людина світу” і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк, інформує прес-служба телеканалу СТБ.

“Скажу чесно, самому тренуватися складно. А на проекті “Зважені та щасливі” є можливість худнути в компанії. Це завжди веселіше й ефективніше, коли хтось підбадьорює, піджучує, – радіє Василь. – Я не ставлю собі за мету досягти якоїсь конкретної цифри. Я просто хочу скинути вагу, щоб мені було комфортно сидіти, стояти, щоб було чудове самопочуття”.

“Нам сподобався досвід минулого сезону – коли нарівні з учасниками худне відома в Україні персона. І ми раді, що Василь відгукнувся на нашу пропозицію взяти участь у проекті, – коментує директор ТО, яке виробляє “Зважені та щасливі”, Євген Тунік. – У Василя особливий тип статури, дуже багато м’язів. Але статус найсильнішої людини у світі не скасовує того, що у володаря цього титулу можуть бути проблеми з вагою або здоров’ям. Василь сам бачить, що щось зайве потрібно прибирати, і готовий це робити разом із парами нового сезону”.

Тренери шоу – В’ячеслав і Марина Узелкови – вже готуються до зустрічі зі своїми новими підопічними. Під чиїм керівництвом буде худнути Василь Вірастюк і з ким у парі він прийде на проект, поки невідомо.

Зйомки найголовнішого реаліті про схуднення стартують у квітні та триватимуть до середини літа. Прем’єра нового сезону шоу “Зважені та щасливі” в ефірі СТБ традиційно відбудеться восени 2018 року.

Читайте також: Два прикарпатські легкоатлети позмагаються на чемпіонаті світу в Китаї

Категорії
Новини
Новини
Loading...