Франківський актор знявся в українській адаптації еротичної комедії. ФОТО

Головна чоловіча роль у стрічці дісталася зірці «Сторожової застави» Роману Луцькому. Завтра завершуються зйомки української адаптації еротичної комедії «Секс і нічого особистого». Зірковий склад акторів,...

Головна чоловіча роль у стрічці дісталася зірці «Сторожової застави» Роману Луцькому.

Завтра завершуються зйомки української адаптації еротичної комедії «Секс і нічого особистого». Зірковий склад акторів, фінансова підтримка Держкіно і саундтрек від Мonatik – нова стрічка молодого, але, судячи з прізвища, багатообіцяючого режисера Ольги Ряшиної вийде до Дня закоханих в 2019 році, йдеться у статті порталу Телекритика.

Ольга Ряшина розповіла, чому саме молодого франківсього актора обрали для головної ролі.

«З приводу головного героя у мене не було конкретного уявлення, кого я хочу бачити. Я була відкрита для різних варіантів. І ось одного вечора гуглила «українських молодих акторів» і випадково натрапила на Романа Луцького. Наступного дня зустрілася з кастинг-менеджером Аллою Самойленко і запитала: «А він взагалі актор? Він щось вміє?» (Сміється.) Так в нашому фільмі з’явився Рома», – розповідає Ольга.

За словами режисера, у зйомках стрічки «Секс і нічого особистого» брали участь близько 300 акторів. Наприкінці минулого року Держкіно підписало контракт з кінокомпанією Star Media на фінансування половини суми від вартості стрічки – 13 мільйонів гривень. За цей бюджет автори фільму поїхали на зйомки до Праги і запросили знятися в епізодичних ролях Андрія Данилка і Сергія Притулу.

«Я хотіла б, щоб комедія «Секс і нічого особистого» була схожа на атракціон: яскрава картинка, кадри, які швидко змінюються, нестандартні рішення сцен, живі діалоги – все це повинно буквально захоплювати дух у глядачів», – ділиться очікуваннями від фільму Ряшина.

Читайте також: На Прикарпатті відбулася зустріч поліції з громадськістю щодо співпраці під час великодніх свят. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...