У Франківську з‘явиться нова тролейбусна лінія на БАМ

Наразі, над цим питанням вже працюють. Роботи планують почати ще цього року. Проте активно процес піде вже наступного року. Про це на своїй сторінці...

Наразі, над цим питанням вже працюють. Роботи планують почати ще цього року.

Проте активно процес піде вже наступного року. Про це на своїй сторінці в соцмережі мер міста Руслан Марцинків.

Проектно-кошторисну документацію доопрацюють цього тижня і повторно відправлять на огляд ЄБРР.
“Комунальний транспорт розвивається, не стоїть на місці. Однак наштовхнулись на нову проблему: брак водіїв у КП “Електроавтотранс” ІФ. Зараз підприємство має можливість збільшити кількість тролейбусів на головних лініях, але не має кого посадити за кермо”, – наголосив міський голова.

Нова група водіїв у кількості 10 осіб має вийти на маршрути лише в липні.
За словами мера, аналогічні проблеми і з автобусними перевезеннями. Після того, як місто отримає 6 нових автобусів, буде створено перший комунальний маршрут – №27.

“Дав доручення управлінню транспорту оголосити конкурс на нього. Проте водії не так охоче йдуть працювати на КП. Бо й справді, з маршруту завчасно не з’їдеш, робота позмінно, вихідні фіксовані, а не тоді, коли “припекло”, – додав Марцинків.

Додамо, що на автобусах ЕАТ хочуть встановити gps-трекери руху і використання палива, за допомогою яких на підприємстві зможуть стежити за рухом транпорту онлайн.

Нагадаємо, КП “Електроавтотранс” ІФ оголосило тендер на закупівлю 30 тролейбусів і 24 автобусів.

Читайте також: В Івано-Франківську водій збив патрульного і втік

Категорії
Новини
Новини
Loading...