“Укрзалізниця” показала, як виглядають сучасні оновлені вагони. ФОТО

Оновлений інтер’єр, нові вікна, сучасна система кондиціонування та все необхідне для комфорту пасажирів. Так виглядають 29 капітально-відремонтованих “Укрзалізницею” вагонів, які вже курсують у складі...

Оновлений інтер’єр, нові вікна, сучасна система кондиціонування та все необхідне для комфорту пасажирів.

Так виглядають 29 капітально-відремонтованих “Укрзалізницею” вагонів, які вже курсують у складі фірмових поїздів першого та другого класу, написав у своїй сторінці в Facebook в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.

Після найскладнішого виду ремонту – капітально-відновлювального – вагони купейного типу практично нічим не відрізняються від нових. Це дозволяє нам продовжити їх термін експлуатації, а пасажирам подорожувати з комфортом.

“Середній вік вагонів ПАТ “Укрзалізниця” становить практично 32 роки. Тому цьогоріч робимо акцент на оновлення пасажирського рухомого складу.

Загалом капітально-відновлювальним ремонтом в планах модернізувати 150 вагонів, у 1410 – провести деповський ремонт, а 576 – відремонтувати капітально.

“З урахуванням того, що інвентарний парк вагонів залізниці становить 4477 одиниць, у 2018-му оновимо практично половину”, – написав Кравцов.

Світлина від Євгена Кравцова.

Світлина від Євгена Кравцова.

Читайте також:  “Укрзалізниця” підніме ціни на квитки вже цього місяця. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...