У Франківську досі розшукують чоловіка, який погрожував гранатою

Інцидент трапився вчора, 11 квітня, на вулиці Чорновола, навпроти будинку номер 107, що біля магазину, виявили гранату РГД-5. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної...

Інцидент трапився вчора, 11 квітня, на вулиці Чорновола, навпроти будинку номер 107, що біля магазину, виявили гранату РГД-5.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. При опитуванні на місці події свідків та очевидців правоохоронці з’ясували, що близько 21:00 37-річний місцевий мешканець разом зі своїми товаришами проходили по вулиці Чорновола та на літньому майданчику біля магазину “Кирпічик” вони помітили двох невідомих чоловіків, які вчинили конфлікт з невідомою дівчиною, повідомили СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Заявник з товаришами стали на захист останньої. Тоді між двома компаніями виник конфлікт, внаслідок чого один з невідомих осіб дістав з кишені предмет, схожий на гранату РГД-5, та спробував привести її в дію, але йому це не вдалося. Після цього невідомі чоловіки втекли з місця події, а заявник одразу зателефонував до поліції.

Предмет, схожий на гранату, правоохоронці вилучили  та передали для проведення експертизи.

На даний час поліцейські проводять відповідні заходи щодо встановлення вказаних осіб та місця їх перебування.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: В одному із магазинів міста невідомий погрожував гранатою

Категорії
Новини
Новини
Loading...