На Прикарпатті відбулася зустріч учасників АТО та перевізників щодо права пільгового проїзду в міському транспорті

10 квітня відбулася робоча зустріч за участі членів правління Міської асоціації учасників АТО, першого заступника міського голови Миколи Вітенка та представників перевізників міста які...

10 квітня відбулася робоча зустріч за участі членів правління Міської асоціації учасників АТО, першого заступника міського голови Миколи Вітенка та представників перевізників міста які обговорили право пільгового проїзду учасників бойових дій, учасників АТО та добровольців.

Про це повідомляє Правда ІФ.

Під час наради уло прийнято такі рішення:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету, в частині котра стосується учасників бойових дій, учасників АТО (за наявності довідки про безпосередню участь), добровольців, щодо пільгового проїзду, не обмежуючи в часі та в кількості пільгових місць.

2. Учасники бойових дій, учасники АТО (за наявності довідки про безпосередню участь), добровольці (які мають відповідні посвідчення обласної ради) мають право безкоштовного проїзду в будь-якому громадському транспорті м.Івано-Франківська (крім таксі)не залежно від часу та кількості пільгових місць.

Читайте також: На підвищення безпеки дорожнього руху на Прикарпатті спрямують 92 мільйони

Категорії
Новини
Новини
Loading...